WEBBINARIUM: Utveckla era fastigheter med bra elavtal och effektivare energianvändning

Behovet av energieffektivisering av fastigheter är stort och nödvändigt i omställningen av energisystemet och för att möta klimatkraven. Det går också att göra skillnad för miljön genom att välja ett bättre elavtal.

Energikontor Väst och Bra Miljöval bjuder in till två webbinar (välj dagtid eller kväll). Bra Miljöval berättar om miljömärkt el och Energikontor Väst pratar om hur de arbetar med rådgivning kring bland annat energieffektivisering.

Bra Miljöval ger möjligheter till en hållbar utveckling. Med avtal om förnybar el märkt Bra miljöval görs konkret miljö- och klimatnytta snabbt. Företag och bostadsrättsföreningar kan även söka pengar från Bra Miljöval Energieffektiviseringsfond – det gynnar både klimat och plånbok.

På webbinariet får du träffa en representant från fastighetsbolaget Bror Johansson & Co i Göteborg. Karin Ströde berättar om deras renoveringsprojekt, hur de fått hjälp av Energikontor Väst och beviljats stöd från Bra Miljöval Energieffektiviseringsfond till sitt energirenoveringsprojekt.

För vem:
Fastighetsägare, kommunala och privata fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Webbinariet upprepas två gånger, dagtid och kväll – välj det som passar dig!

Datum och tid:
2 mars kl 8:30-9:30
4 mars kl 18:00-19:00

MEDVERKANDE:
Kim Blomster, produktansvarig, Bra Miljöval Elenergi
Pedram Farhang, projektledare, Energikontor Väst
Karin Ströde, fastighetsbolaget Bror Johansson & Co i Göteborg

Om Bra Miljöval

Bra Miljöval är en oberoende miljömärkning med tuffa miljökrav som ständigt utvecklas.

Läs mer om Bra Miljöval
Bli först att gilla!